MENU

Lirik Lagu

Eny Sagita - GUS DUR

Ora ono rong taun
Nggonmu dadi presiden
Dipekso mundur parlemen


Eny Sagita - GUS DUR - Lirik Lagu

Ora ono rong taun
Nggonmu dadi presiden
Dipekso mundur parlemen

Jarene kasus ngono
Jarene kasus ngene
Neng raono nyatane

Dadi lawan politik, orde baru
Dadi korban ambisi, reformis palsu

Nadyan cacat netramu
Nanging ngerti batinmu
Endi kucing ngendi asu

LSM opo partai
Ormas opo mung RT
Sing penting tumindake




Kelingan welingmu
Sing prasojo
Agomo ngayomi jagad royo

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbeloni rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbeloni rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

Nadyan cacat netramu
Nanging ngerti batinmu
Endi kucing ngendi asu

LSM opo partai
Ormas opo mung RT




Sing penting tumindake

Kelingan welingmu
Sing prasojo
Agomo ngayomi jagad royo

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbeloni rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake

Sak lungamu akeh sing rumongso kelangan
Pendekar rakyat sing wis lilo dadi korban
Dijegal kono kene mergo mbeloni rakyate
Sing dianggep ra penting lan tansah disingkirake



More by SANDERLEY

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.

Just Go - Viagem Volta ao Mundo
#JustGo - Sanderlei Silveira