MENU

Beautiful goodbye 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - CHEN

CHEN 첸 '사월이 지나면 우리 헤어져요 (Beautiful goodbye)

우리
하지 못한 말들 마저 얘기해요


Beautiful goodbye 「Tekst」 - CHEN

CHEN 첸 '사월이 지나면 우리 헤어져요 (Beautiful goodbye)

우리
하지 못한 말들 마저 얘기해요
산들바람이
우릴 감싸줄 때
이렇게 마주 앉아
이별에 대해 말해보아요

이번
겨울이 지나고 꽃이 피고 나면
우리 이대로
다 괜찮을 거라 했었는데
아무리 노력을 해도
시들어가는 맘
견디기 힘들어

사월이 지나면
그땐 우리 아무 일도 없듯이
발길을 돌려요
그래야 마지막
우리 인사가
아름다울 수 있게
그때까진 조금만 더 웃어요
웃어요

다시
시간을 되돌려 처음 만난다면
가로등 옆에
서 있지 말아요
미소 짓지도
왼손으로 머릴 넘기지 마요
그래야 내가 그대를
지나칠 테니까

사월이 지나면
그땐 우리 아무 일도 없듯이
발길을 돌려요
그래야 마지막
우리 인사가
아름다울 수 있게
그때까진 조금만 더 웃어요

네 맘을 다독여봐도
변하는 이율 물어도
멀어져
그러니 이런 나보다
더 나은 사람을 만나
미소 짓기를 바래요

그대가 멀어진 만큼
시야가 흐려지네요
사랑했었기 때문에

우리 마지막
인사를 해요
이 시간이 가기 전에
행복해요 그걸 빌어요
기억해요 사랑했단 걸

우리
우리
우리
우리

Translations - Links


Beautiful goodbye - CHEN
Beautiful goodbye - English Translation
Beautiful goodbye - Romanized
Beautiful goodbye - Tradução
Beautiful goodbye - Traducción
Beautiful goodbye - Русский перевод
Beautiful goodbye - แปลภาษาไทย
Beautiful goodbye - Übersetzung auf Deutsch
Beautiful goodbye - 翻訳 日本語で
Beautiful goodbye - Terjemahan bahasa indonesia
Beautiful goodbye - Traduzione
Beautiful goodbye - Türkçe Çeviri
Beautiful goodbye - Traduction
Beautiful goodbye - Tłumaczenie
Beautiful goodbye - Pagsasalin para sa Filipino
Beautiful goodbye - 翻譯 中文
Beautiful goodbye - Dịch sang tiếng Việ
Beautiful goodbye - Versi Bahasa Malaysia
Beautiful goodbye - Nederlandse Vertaling
Beautiful goodbye - Traducere română
Beautiful goodbye - Magyar fordítás HU
Beautiful goodbye - Hrvatski prijevod HR
Beautiful goodbye - Български превод BG
Beautiful goodbye - Slovenský preklad SK
Beautiful goodbye - תרגום לעברית
Beautiful goodbye - ترجمه به فارسی
Beautiful goodbye - Превод на српском SR
Beautiful goodbye - Český překlad CS
Beautiful goodbye - Қазақ тіліне аударма KK
Beautiful goodbye - Український переклад UK
Beautiful goodbye - Svensk översättning SV
Beautiful goodbye - Käännöksen suomeksi
Beautiful goodbye - الترجمة إلى العربية
Beautiful goodbye - Përkthimi në shqip
Beautiful goodbye - Oversettelse til Norsk
Beautiful goodbye - Oversættelse til Dansk
Beautiful goodbye - пераклад на беларускую BE
Beautiful goodbye - Bosanski prevod BS
Beautiful goodbye - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Beautiful goodbye - Slovenski prevod SL
Beautiful goodbye - μετάφραση ελληνικά
Beautiful goodbye - हिंदी अनुवाद
Beautiful goodbye - Lietuvių vertimas LT
Beautiful goodbye - Traducción al Español
Beautiful goodbye - Tradução em Português
Beautiful goodbye - 翻譯 中文
Beautiful goodbye - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Beautiful goodbye - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LOBeautiful goodbye 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - CHEN


Le të flasim për
Të gjitha ato gjëra që ne nuk mund të themi
Kur rrjedh fllad
Butësisht rreth nesh
Le të ulen ballë për ballë
Dhe të flasim për shpërbërjen tonë
Kur
E kalon dimrit dhe lulet çelin
Ne thamë se
Ne do të jetë mirë
Por, pa marrë parasysh sa e vështirë unë të përpiqet
Unë nuk mund të injorojë
Ndjenjat tuaja po vdes
Kur prill zbehet larg
Le të ecin tutje
Sikur asgjë nuk është e gabuar
kështu që
lamtumirë jonë e fundit
Do të jetë e bukur
Vetëm buzëqeshje pak më të gjatë deri atëherë
buzëqeshje
Nëse ju të kthehet prapa kohë
Për të, kur u takuam për herë të parë
A nuk qëndrojnë
Nuk nën rrugë pa
Mos buzëqeshje
Dhe nuk do të shtyjë flokët tuaj mbrapa si kjo
kështu që
Unë vetëm mund të kalojë nga ju
Kur prill zbehet larg
Le të ecin tutje
Sikur asgjë nuk është e gabuar
kështu që
lamtumirë jonë e fundit
Do të jetë e bukur
Vetëm buzëqeshje pak më të gjatë deri atëherë
Edhe në qoftë se unë ju ngushëlloj
Dhe të pyesin pse e keni ndryshuar
Ju domethënie larg
Pra takuar dikë
Kjo është më mirë se unë
Unë shpresoj se ju mund të buzëqeshje me të
Si ju domethënie larg
Se të venitet
Sepse ne e kemi dashur njëri-tjetrin
Le të themi
Goodbyes tonë të fundit
Unë lutem që para se këtë herë përfundon
Ju mund të gjeni lumturinë
Le të mos harrojmë dashurinë tonë
Ti dhe unë
SHBA
së bashkuMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.