MENU

Cinderella (Tekst) - Përkthimi në shqip - Boyce Avenue

(Live At The Royal Albert Hall)

When life's a mystery
Then take the road less traveled


Cinderella (Tekst) - Boyce Avenue

(Live At The Royal Albert Hall)

When life's a mystery
Then take the road less traveled
And pave the way for someone else

Your tracks will set you free
Even if the road unravel
The path was always in yourself

[Pre-Chorus]
So take the reins and hem the seams
And all your hopes and tattered dreams
And paint a world where there's no need to cry, cry

[Chorus]
Be yourself Cinderella
(Oh, be yourself)
‘cause no one else could do It better
(Oh, be yourself)
And when that clock strikes midnight
Even if those kicks don't feel right
I'll stand by you forever
So be yourself Cinderella
Just be yourself Cinderella

[Verse 2]
No time for childish ways
Or so you say in sorrow
The fairy tale was just another lie
But all your yesterdays will soon reveal tomorrow
You'll have your once upon a time

[Pre-Chorus]
Just take the reins and hem the seams
And all your hopes and tattered dreams
And paint a world where there's no need to cry, cry

[Chorus]
Be yourself Cinderella
(Oh, be yourself)
'cause no one else could do It better
(Oh, be yourself)
And when that clock strikes midnight
Even if those kicks dont feel right
I'll stand by you forever
So be yourself Cinderella

[Bridge]
Through the years and the tears that you've cried
Oh, be yourself
Through the doubt from a love you've been denied
Oh, be yourself
And you could chase down someone else's bliss
But the beauty is that you are who you are

[Chorus]
Be yourself Cinderella
'cause no one else could do It better
And when that clock strikes midnight
Even if those kicks dont feel right
I'll stand by you forever
So be yourself Cinderella
Just be yourself Cinderella
I'll stand, I'll stand by you forever
So be yourself Cinderella

Translations - Links


Cinderella - Boyce Avenue
Cinderella - Tradução
Cinderella - Traducción
Cinderella - Русский перевод
Cinderella - แปลภาษาไทย
Cinderella - Übersetzung auf Deutsch
Cinderella - 翻訳 日本語で
Cinderella - Terjemahan bahasa indonesia
Cinderella - Traduzione
Cinderella - Türkçe Çeviri
Cinderella - Traduction
Cinderella - Tłumaczenie
Cinderella - Pagsasalin para sa Filipino
Cinderella - 翻譯 中文
Cinderella - Dịch sang tiếng Việ
Cinderella - Versi Bahasa Malaysia
Cinderella - Nederlandse Vertaling
Cinderella - Traducere română
Cinderella - Magyar fordítás HU
Cinderella - Hrvatski prijevod HR
Cinderella - Български превод BG
Cinderella - Slovenský preklad SK
Cinderella - תרגום לעברית
Cinderella - ترجمه به فارسی
Cinderella - Превод на српском SR
Cinderella - Český překlad CS
Cinderella - Қазақ тіліне аударма KK
Cinderella - Український переклад UK
Cinderella - Svensk översättning SV
Cinderella - Käännöksen suomeksi
Cinderella - الترجمة إلى العربية
Cinderella - Përkthimi në shqip
Cinderella - Oversettelse til Norsk
Cinderella - Oversættelse til Dansk
Cinderella - пераклад на беларускую BE
Cinderella - Bosanski prevod BS
Cinderella - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Cinderella - Slovenski prevod SL
Cinderella - μετάφραση ελληνικά
Cinderella - हिंदी अनुवाद
Cinderella - Lietuvių vertimas LT
Cinderella - Traducción al Español
Cinderella - Tradução em Português
Cinderella - 翻譯 中文
Cinderella - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Cinderella - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Cinderella - 한국어로 번역Cinderella (Tekst) - Përkthimi në shqip - Boyce Avenue


Kur jeta është një mister
Pastaj të marrë rrugë më pak të udhëtuar
Dhe të hapë rrugën për dikë tjetër

gjurmët tuaj do t'ju bëjë të lirë
Edhe nëse zbulohej rruga
Rruga ishte gjithmonë në veten tuaj

[Para-Chorus]
Pra, të marrë frenat dhe hem seams
Dhe të gjitha shpresat tuaja dhe ëndrrat bëra copë
Dhe pikturoj një botë ku nuk ka nevojë të qaj, qaj

[Chorus]
Të veten Cinderella
(Oh, të veten)
'Shkaktojë askush tjetër nuk mund ta bëjë atë më të mirë
(Oh, të veten)
Dhe kur kjo ora godet mesnatë
Edhe nëse këto goditje nuk ndjehen të drejtë
Unë do të qëndrojë me ju përgjithmonë
Pra, të jetë vetes Cinderella
Vetëm të jenë të veten Cinderella

[Vargu 2]
Nuk ka kohë për mënyra fëminore
Ose kështu që ju thoni në pikëllim
Përrallë zanash ishte vetëm një gënjeshtër
Por të gjitha Yesterdays juaj së shpejti do të zbulojë nesër
Ju do të keni një herë e një kohë të

[Para-Chorus]
Vetëm të marrë frenat dhe hem seams
Dhe të gjitha shpresat tuaja dhe ëndrrat bëra copë
Dhe pikturoj një botë ku nuk ka nevojë të qaj, qaj

[Chorus]
Të veten Cinderella
(Oh, të veten)
shkaktojnë askush tjetër nuk mund ta bëjë atë më të mirë
(Oh, të veten)
Dhe kur kjo ora godet mesnatë
Edhe në qoftë se ato shkelma Jo ndjehen të drejtë
Unë do të qëndrojë me ju përgjithmonë
Pra, të jetë vetes Cinderella

[Urë]
Nëpër vite dhe lotët që kam qarë
Oh, të veten
Nëpërmjet dyshim nga një dashuri ju keni qenë mohuar
Oh, të veten
Dhe ju mund të ndjekur poshtë lumturi dikujt tjetër
Por bukuria është se ju jeni kush jeni

[Chorus]
Të veten Cinderella
shkaktojnë askush tjetër nuk mund ta bëjë atë më të mirë
Dhe kur kjo ora godet mesnatë
Edhe në qoftë se ato shkelma Jo ndjehen të drejtë
Unë do të qëndrojë me ju përgjithmonë
Pra, të jetë vetes Cinderella
Vetëm të jenë të veten Cinderella
Unë do të qëndroj, unë do të qëndrojë me ju përgjithmonë
Pra, të jetë vetes CinderellaMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.