MENU

For The Weekend (Tekst) - Përkthimi në shqip - JUNNY (주니)

you best believe that I’m the one
get it get it started
네가 원한 artist 나
I’m feelin’ like another one


For The Weekend (Tekst) - JUNNY (주니)

you best believe that I’m the one
get it get it started
네가 원한 artist 나
I’m feelin’ like another one
pour up pour up oh yeah
오늘만은 넘치게 부어
’cause I be livin’ for the weekend
Yeah I be livin’ for the weekend
lemme get right inside of my mind
there ain’t no stoppin’ me
클럽이든 스튜디오든
I’m feelin’ like
what we cookin’ yeah
생각보다 많은 문제 yeah
getting little tense
’cause you see me
workin’ inside of my mind
and the feelings unwind
what I feel inside
weoh weoh weoh we
누가 뭐래도 난 flexin’
Now this feelin’ like a dream
끝나질 않길 원해
you know I’ve been on this too long
let me start again
걸릴 건 없으니까
다시 시작해
I aint no pretend
you don’t understand
I be livin’ for the
누가 뭐라 하던 신경 쓰지 마
I’mma work for what I’m worth
you best believe that I’m the one
get it get it started
네가 원한 artist 나
I’m feelin’ like another one
pour up pour up oh yeah
오늘만은 넘치게 부어
’cause I be livin’ for the weekend
Yeah I be livin’ for the weekend
멋진 걸 많이 만든 다음 get money
팬들은 필요해 나의 새 음악이
더 나기를 원하지 몇 번의 대박이
불행하고 싶지 않아 서울 생활이
주말엔 이태원 아님 홍대로
음악 틀러 가곤 해 강남으로 때론
이건 내겐 삶이고 작은 취미
엄지 크기 usb 안에 playlist
난 내 아내에게 행복을 약속해
제일 중요해 다른 비난은 i don’t care
실망시키고 싶지 않아 나와 싸인한
동생들 쌓길 바래 신사임당
우리 다 같이 돈을 벌어 잘 써야 해
적은 딴 데 있으니 서로를 아껴야 해
감정 감춰야 해 강해져야 해
사랑하는 사람들은 안아줘야 해
우린 vip에서 공짜 술을 따러
조금 긴장 풀려도 절대 쪽 안 팔아
시비 걸고 싶어도 내 논리는 완벽하지
나는 멍청하지 않아 억지 부리지 않아
근심과 걱정은 쓸데없지
내가 나아가야 할 길을 막으니
난 불신하지 않고 가야지
make a toast
you best believe that I’m the one
get it get it started
네가 원한 artist 나
I’m feelin’ like another one
pour up pour up oh yeah
오늘만은 넘치게 부어
’cause I be livin’ for the weekend
Yeah I be livin’ for the weekend

Translations - Links


For The Weekend - JUNNY (주니)
For The Weekend - English Translation
For The Weekend - Romanized
For The Weekend - Tradução
For The Weekend - Traducción
For The Weekend - Русский перевод
For The Weekend - แปลภาษาไทย
For The Weekend - Übersetzung auf Deutsch
For The Weekend - 翻訳 日本語で
For The Weekend - Terjemahan bahasa indonesia
For The Weekend - Traduzione
For The Weekend - Türkçe Çeviri
For The Weekend - Traduction
For The Weekend - Tłumaczenie
For The Weekend - Pagsasalin para sa Filipino
For The Weekend - 翻譯 中文
For The Weekend - Dịch sang tiếng Việ
For The Weekend - Versi Bahasa Malaysia
For The Weekend - Nederlandse Vertaling
For The Weekend - Traducere română
For The Weekend - Magyar fordítás HU
For The Weekend - Hrvatski prijevod HR
For The Weekend - Български превод BG
For The Weekend - Slovenský preklad SK
For The Weekend - תרגום לעברית
For The Weekend - ترجمه به فارسی
For The Weekend - Превод на српском SR
For The Weekend - Český překlad CS
For The Weekend - Қазақ тіліне аударма KK
For The Weekend - Український переклад UK
For The Weekend - Svensk översättning SV
For The Weekend - Käännöksen suomeksi
For The Weekend - الترجمة إلى العربية
For The Weekend - Përkthimi në shqip
For The Weekend - Oversettelse til Norsk
For The Weekend - Oversættelse til Dansk
For The Weekend - пераклад на беларускую BE
For The Weekend - Bosanski prevod BS
For The Weekend - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
For The Weekend - Slovenski prevod SL
For The Weekend - μετάφραση ελληνικά
For The Weekend - हिंदी अनुवाद
For The Weekend - Lietuvių vertimas LT
For The Weekend - Traducción al Español
For The Weekend - Tradução em Português
For The Weekend - 翻譯 中文
For The Weekend - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
For The Weekend - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LOFor The Weekend (Tekst) - Përkthimi në shqip - JUNNY (주니)


Unë jam ai
të marrë atë të marrë filluar
Artisti keni kërkuar
Unë jam Feelin 'si një tjetër
pour up derdh up oh yeah
Sot është e tejmbushur
Shkak I Livin 'për fundjavë
Po unë të Livin 'për fundjavë
Lemme Get drejtë brenda mendjen time
nuk ka Stoppin 'mua
Club ose Studio
Unë jam Feelin 'si
ajo që ne cookin 'vërtet
Më shumë probleme se sa mendoni vërtet
duke marrë pak e tensionuar
Shkak ju shihni mua
workin 'brenda mendjen time
dhe ndjenjat lëshohem
ajo që ndjej brenda
weoh weoh weoh ne
Kushdo që thotë se unë jam Flexin '
Tani kjo Feelin 'si një ëndërr
Unë nuk dua që ajo të përfundojë.
Ti e di se unë kam qenë në këtë shumë e gjatë
më lejoni të filloj përsëri
Nuk ka asgjë për të marrë.
Të fillojë përsëri
I Aint No pretendojë
ju nuk e kuptoni
I të Livin 'për
Mos u mërzit cili tha asgjë.
I'mma punojnë për atë që unë jam me vlerë
Unë jam ai
të marrë atë të marrë filluar
Artisti keni kërkuar
Unë jam Feelin 'si një tjetër
pour up derdh up oh yeah
Sot është e tejmbushur
Shkak I Livin 'për fundjavë
Po unë të Livin 'për fundjavë
Pasi bën shumë gjëra të ftohtë për të marrë paratë
Tifozët duhet muzikë tim të ri
Unë dua të jetë më mirë.
Unë nuk dua të jenë të pakënaqur
Në fundjavë, Itaewon ose Hongdae
Ndonjëherë unë shkoj në muzikë
Kjo është jeta ime dhe hobi im i vogël
Madhësia Thumb usb në playlist
Unë premtoj lumturinë time gruan.
Gjëja më e rëndësishme është se unë nuk e kujdesit
Unë nuk dua të ju lejojnë poshtë.
Unë shpresoj për të ndërtuar motrat e mia.
Ne të gjithë kemi për të fituar para dhe të shpenzojnë të mirë.
Ne kemi për të mbajtur njëri-tjetrin një pak të ndryshme.
Unë kam për të fshehur emocionet e mia.
Njerëzit që e duan ju duhet të cek.
Ne marr pije falas në VIP
Unë kurrë nuk do të shesë edhe në qoftë se unë të pushojnë pak.
Logjika ime është e përkryer edhe në qoftë se unë dua të luaj
Une nuk jam budalla.
Nuk shqetësohet dhe nuk shqetësohet.
Unë u ndal rrugën që kisha për të shkuar
Unë duhet të shkoj pa mosbesim.
bej nje tost
Unë jam ai
të marrë atë të marrë filluar
Artisti keni kërkuar
Unë jam Feelin 'si një tjetër
pour up derdh up oh yeah
Sot është e tejmbushur
Shkak I Livin 'për fundjavë
Po unë të Livin 'për fundjavëMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.