MENU

Barefoot In The Park 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - James Blake feat. Rosalía

Agujerito del cielo
Cuelando el brillo de Dios
Un rayo cayó en tus ojo'
Y me partió el corazón


Barefoot In The Park 「Tekst」 - James Blake feat. Rosalía

Agujerito del cielo
Cuelando el brillo de Dios
Un rayo cayó en tus ojo'
Y me partió el corazón
Agujerito del cielo
Díctame por dónde ir
Para yo no equivocarme
Y así ver mi porvenir

[Pre-Chorus: James Blake, Both]
When you're done with me
I see a negative space
What you've done for me
You need to lose someday
Who needs to pray?
Who needs balance? I'll see you every day

[Chorus: James Blake & ROSALÍA]
Barefoot in the park
You start rubbing off on me
Barefoot in the park
You start rubbing off on me

[Verse 2: ROSALÍA, Both]
Ya tengo to' lo que quiero
Ya no puedo pedir má'
Cuando te tengo a mi la'o
Lo pasa'o se queda atrá'
Si te apartan de mi vera
Y te tuviera que encontrar
Hasta allá te encontraría
Como el río va a la mar

[Chorus: James Blake & ROSALÍA]
Barefoot in the park
You start rubbing off on me
Barefoot in the park
You start rubbing off on me
[Bridge: James Blake, Both]
Saturn starts turning off each ring
Sky's looking up I think
I call off the chase
Who needs balance? I'll see you every day

[Chorus: James Blake & ROSALÍA]
Barefoot in the park
You start rubbing off on me
Barefoot in the park
You start rubbing off on me

[Outro]
You start-you start rubbing off-rubbing off on me-off on me
Barefoot in-barefoot in the park-in the park
You start-you start rubbing off-rubbing off on me-off on me


Translations - Links


Barefoot In The Park - James Blake feat. Rosalía
Barefoot In The Park - Tradução
Barefoot In The Park - Traducción
Barefoot In The Park - Русский перевод
Barefoot In The Park - แปลภาษาไทย
Barefoot In The Park - Übersetzung auf Deutsch
Barefoot In The Park - 翻訳 日本語で
Barefoot In The Park - Terjemahan bahasa indonesia
Barefoot In The Park - Traduzione
Barefoot In The Park - Türkçe Çeviri
Barefoot In The Park - Traduction
Barefoot In The Park - Tłumaczenie
Barefoot In The Park - Pagsasalin para sa Filipino
Barefoot In The Park - 翻譯 中文
Barefoot In The Park - Dịch sang tiếng Việ
Barefoot In The Park - Versi Bahasa Malaysia
Barefoot In The Park - Nederlandse Vertaling
Barefoot In The Park - Traducere română
Barefoot In The Park - Magyar fordítás HU
Barefoot In The Park - Hrvatski prijevod HR
Barefoot In The Park - Български превод BG
Barefoot In The Park - Slovenský preklad SK
Barefoot In The Park - תרגום לעברית
Barefoot In The Park - ترجمه به فارسی
Barefoot In The Park - Превод на српском SR
Barefoot In The Park - Český překlad CS
Barefoot In The Park - Қазақ тіліне аударма KK
Barefoot In The Park - Український переклад UK
Barefoot In The Park - Svensk översättning SV
Barefoot In The Park - Käännöksen suomeksi
Barefoot In The Park - الترجمة إلى العربية
Barefoot In The Park - Përkthimi në shqip
Barefoot In The Park - Oversettelse til Norsk
Barefoot In The Park - Oversættelse til Dansk
Barefoot In The Park - пераклад на беларускую BE
Barefoot In The Park - Bosanski prevod BS
Barefoot In The Park - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Barefoot In The Park - Slovenski prevod SL
Barefoot In The Park - μετάφραση ελληνικά
Barefoot In The Park - हिंदी अनुवाद
Barefoot In The Park - Lietuvių vertimas LT
Barefoot In The Park - Traducción al Español
Barefoot In The Park - Tradução em Português
Barefoot In The Park - 翻譯 中文
Barefoot In The Park - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Barefoot In The Park - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Barefoot In The Park - 한국어로 번역
Barefoot In The Park 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - James Blake feat. Rosalía


Pak vrimë në qiell
Lëronte ndriçimin e Perëndisë
Rrufeja ra në syrin tënd '
Dhe ajo theu zemrën time
Pak vrimë në qiell
Më thuaj ku të shkojnë
Për mua të mos jetë i gabuar
Dhe kështu shohim të ardhmen time

[Pre-Chorus: James Blake, dy]
Kur ju jeni bërë me mua
Unë shoh një hapësirë ​​negative
Çfarë keni bërë për mua
Ju duhet të humbni një ditë
Kush ka nevojë për t'u lutur?
Kush ka nevojë për ekuilibër? Unë do të shoh se jeni çdo ditë

[Chorus: James Blake & Rosalia]
Zbathur në park
Ju filloni fërkim off mbi mua
Zbathur në park
Ju filloni fërkim off mbi mua
[Vargu 2: Rosalia, dy]
Unë tashmë duhet të 'atë që unë dua
Unë nuk mund të pyesni për më shumë
Kur të kam la'o tim
Çfarë ka ndodhur është prapa
Nëse ju të kthehet larg nga unë
Dhe unë kam për të gjetur ju
Deri atje unë do të gjeni ju
Si lumi shkon në det

[Chorus: James Blake & Rosalia]
Zbathur në park
Ju filloni fërkim off mbi mua
Zbathur në park
Ju filloni fërkim off mbi mua

[Bridge: James Blake, dy]
Saturn fillon turning off çdo unazë
Sky-së duke kërkuar deri Mendoj
Unë e quaj off ndjekje
Kush ka nevojë për ekuilibër? Unë do të shoh se jeni çdo ditë

[Chorus: James Blake & Rosalia]
Zbathur në park
Ju filloni fërkim off mbi mua
Zbathur në park
Ju filloni fërkim off mbi mua

[Outro]
Ju filloni-ju filloni fërkim off-fërkim off mbi mua-off për mua
Zbathur në-Këmbëzbathur në Park-në park
Ju filloni-ju filloni fërkim off-fërkim off mbi mua-off për muaMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.