MENU

Lil Peep - I've Been Waiting 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

I've been waiting (I've been waiting)
I've been waiting up 'cause I can't get enough, oh
I feel I'm fading (Yeah)
When I fall apart, your needle sews my heart, oh


Lil Peep - I've Been Waiting 「Tekst」

I've been waiting (I've been waiting)
I've been waiting up 'cause I can't get enough, oh
I feel I'm fading (Yeah)
When I fall apart, your needle sews my heart, oh

[Refrain: iLoveMakonnen]
Fuck me up and make me just go crazy
Addicted to the pain that you just made me love
I'm fiendin' for your touchin' on the daily
You're the only one that I want

[Pre-Chorus: Lil Peep]
Break my heart but don't tell me I'm not doin' fine
Cause I'm doin' fine
Let me go, I'm spendin' time
Not doin' fine but I'm doin' fine

[Chorus: iLoveMakonnen]
Why you actin' vain for my love, vain for my love
When you got everything that I want?
Why you actin' vain for my blood, vain for my blood
When you got everything that I want?
Why you actin'

[Verse 2: Patrick Stump]
I been dreamin'
Of your uniform, your uniform of non-conformity
The tears, the tears
Tears aren't strong enough, the years aren't long enough, no

[Refrain: iLoveMakonnen]
Fuck me up and make me just go crazy
Addicted to the pain that you just made me love
I'm fiendin' for your touchin' on the daily
You're the only one that I want

[Pre-Chorus: Lil Peep]
Break my heart but don't tell me I'm not doin' fine
Cause I'm doin' fine
Let me go, I'm spendin' time
Not doin' fine but I'm doin' fine

[Chorus: iLoveMakonnen]
Why you actin' vain for my love, vain for my love
When you got everything that I want?
Why you actin' vain for my blood, vain for my blood
When you got everything that I want?
Why you actin' vain?

[Post-Chorus: Patrick Stump]
It's hard to miss you when you are always on the tip of my tongue
I feel like I'm looking for somethin', somethin' that'll never come

[Verse 3: Patrick Stump]
Call me when you're in the city again
My head just went oblivion
It's hard to miss you when you are always on the tip of my tongue
(Always on the tip of my tongue)
[Verse 4: iLoveMakonnen & Lil Peep]
And now the time is right, you wanna do me so wrong
Now the time is right, you wanna do me so wrong
When I've been waitin' (I've been waitin')
Long for you (Long for you)

[Bridge: Lil Peep]
I wanna drink my wine, I wanna pass that by
I wanna make her cry, she wanna make me die
Apple pie, six cigarettes
And I'll catch the vibe that we can't forget

[Chorus: iLoveMakonnen]
Why you actin' vain for my love, vain for my love
When you got everything that I want?
Why you actin' vain for my blood, vain for my blood
When you got everything that I want?
Why you actin' vain?

[Post-Chorus: Patrick Stump]
It's hard to miss you when you are always on the tip of my tongue
I feel like I'm looking for somethin', somethin' that'll never come

[Outro: Lil Peep & iLoveMakonnen]
I'll be waiting (I'll be waiting)
I'll be waiting (For you)
And now the time is right, you wanna do me so wrong
And now the time is right, you wanna do me so wrong
(I'll be waiting for you)


Translations - Links


Lil Peep - I've Been Waiting
Lil Peep - I've Been Waiting - Tradução
Lil Peep - I've Been Waiting - Traducción
Lil Peep - I've Been Waiting - Русский перевод
Lil Peep - I've Been Waiting - แปลภาษาไทย
Lil Peep - I've Been Waiting - Übersetzung auf Deutsch
Lil Peep - I've Been Waiting - 翻訳 日本語で
Lil Peep - I've Been Waiting - Terjemahan bahasa indonesia
Lil Peep - I've Been Waiting - Traduzione
Lil Peep - I've Been Waiting - Türkçe Çeviri
Lil Peep - I've Been Waiting - Traduction
Lil Peep - I've Been Waiting - Tłumaczenie
Lil Peep - I've Been Waiting - Pagsasalin para sa Filipino
Lil Peep - I've Been Waiting - 翻譯 中文
Lil Peep - I've Been Waiting - Dịch sang tiếng Việ
Lil Peep - I've Been Waiting - Versi Bahasa Malaysia
Lil Peep - I've Been Waiting - Nederlandse Vertaling
Lil Peep - I've Been Waiting - Traducere română
Lil Peep - I've Been Waiting - Magyar fordítás HU
Lil Peep - I've Been Waiting - Hrvatski prijevod HR
Lil Peep - I've Been Waiting - Български превод BG
Lil Peep - I've Been Waiting - Slovenský preklad SK
Lil Peep - I've Been Waiting - תרגום לעברית
Lil Peep - I've Been Waiting - ترجمه به فارسی
Lil Peep - I've Been Waiting - Превод на српском SR
Lil Peep - I've Been Waiting - Český překlad CS
Lil Peep - I've Been Waiting - Қазақ тіліне аударма KK
Lil Peep - I've Been Waiting - Український переклад UK
Lil Peep - I've Been Waiting - Svensk översättning SV
Lil Peep - I've Been Waiting - Käännöksen suomeksi
Lil Peep - I've Been Waiting - الترجمة إلى العربية
Lil Peep - I've Been Waiting - Përkthimi në shqip
Lil Peep - I've Been Waiting - Oversettelse til Norsk
Lil Peep - I've Been Waiting - Oversættelse til Dansk
Lil Peep - I've Been Waiting - пераклад на беларускую BE
Lil Peep - I've Been Waiting - Bosanski prevod BS
Lil Peep - I've Been Waiting - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Lil Peep - I've Been Waiting - Slovenski prevod SL
Lil Peep - I've Been Waiting - μετάφραση ελληνικά
Lil Peep - I've Been Waiting - हिंदी अनुवाद
Lil Peep - I've Been Waiting - Lietuvių vertimas LT
Lil Peep - I've Been Waiting - Traducción al Español
Lil Peep - I've Been Waiting - Tradução em Português
Lil Peep - I've Been Waiting - 翻譯 中文 (சிங்கப்பூர்)
Lil Peep - I've Been Waiting - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Lil Peep - I've Been Waiting - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Lil Peep - I've Been Waiting - Traducción al Español
Lil Peep - I've Been Waiting - Traducción al Español (Chile)
Lil Peep - I've Been Waiting - Traducción al Español (Colombia)
Lil Peep - I've Been Waiting - Traducción Español (Perú)
Lil Peep - I've Been Waiting - 翻譯 中文 (香港)
Lil Peep - I've Been Waiting - 한국어로 번역
Lil Peep - I've Been Waiting 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Unë kam qenë duke pritur (unë kam qenë duke pritur)
Unë kam qenë duke pritur deri 'shkaktojë Unë nuk mund të merrni mjaft, oh
Ndjehem unë jam venitje (Po)
Kur unë të bie përveç, gjilpërë juaj qep zemrën time, oh

[Përmbahen: iLoveMakonnen]
Qij mua dhe të më thjesht shkoni çmendur
Addicted të dhimbjes që ju vetëm më bëri dashuri
Unë jam fiendin 'për Touchin tuaj' për të përditshmen
Ju jeni i vetmi që unë dua

[Para-kor: Lil Peep]
Thyer zemrën time, por nuk më thoni unë nuk jam doin 'gjobë
Shkak Unë jam doin 'gjobë
Më lejoni të shkoj, unë jam spendin 'kohë
Jo doin 'në rregull, por unë jam doin' gjobë

[Chorus: iLoveMakonnen]
Pse ju actin 'kot për dashurinë time, kot për dashurinë time
Kur ju të marrë çdo gjë që unë dua?
Pse ju actin 'kot për gjakun tim, më kot për gjakun tim
Kur ju të marrë çdo gjë që unë dua?
Pse ju actin '

[Vargu 2: Patrick Stump]
I qenë Dreamin '
I uniformën tuaj, uniforme juaj e jo-konformitetit
Lotët, lotët
Lotët nuk janë mjaft të forta, vitet nuk janë mjaft të gjatë, nuk ka
[Përmbahen: iLoveMakonnen]
Qij mua dhe të më thjesht shkoni çmendur
Addicted të dhimbjes që ju vetëm më bëri dashuri
Unë jam fiendin 'për Touchin tuaj' për të përditshmen
Ju jeni i vetmi që unë dua

[Para-kor: Lil Peep]
Thyer zemrën time, por nuk më thoni unë nuk jam doin 'gjobë
Shkak Unë jam doin 'gjobë
Më lejoni të shkoj, unë jam spendin 'kohë
Jo doin 'në rregull, por unë jam doin' gjobë

[Chorus: iLoveMakonnen]
Pse ju actin 'kot për dashurinë time, kot për dashurinë time
Kur ju të marrë çdo gjë që unë dua?
Pse ju actin 'kot për gjakun tim, më kot për gjakun tim
Kur ju të marrë çdo gjë që unë dua?
Pse ju actin 'kotë?

[Post-kor: Patrick Stump]
Është e vështirë të humbasë ju, kur ju jeni gjithmonë në majë të gjuhës time
Ndjehem si unë jam duke kërkuar për Somethin ', Somethin' që kurrë nuk do të vijnë

[Vargu 3: Patrick Stump]
më quajnë, kur ju jeni në qytet përsëri
koka ime vetëm shkoi harresë
Është e vështirë të humbasë ju, kur ju jeni gjithmonë në majë të gjuhës time
(Gjithmonë në majë të gjuhës sime)

[Vargu 4: iLoveMakonnen & Lil Peep]
Dhe tani është koha e duhur, ju doni të bëni më në mënyrë të gabuar
Tani është koha e duhur, ju doni të bëni më në mënyrë të gabuar
Kur unë kam qenë waitin '(Unë kam qenë waitin')
E gjatë për ty (të gjatë për ju)

[Urë: Lil Peep]
Unë dua të pi nga vera ime, unë dua të ndodhë që nga
Unë dua të bëj britmën e saj, ajo dua të vdes
Apple byrek, gjashtë cigare
Dhe unë do të kapur vibe se ne nuk mund të harrojmë

[Chorus: iLoveMakonnen]
Pse ju actin 'kot për dashurinë time, kot për dashurinë time
Kur ju të marrë çdo gjë që unë dua?
Pse ju actin 'kot për gjakun tim, më kot për gjakun tim
Kur ju të marrë çdo gjë që unë dua?
Pse ju actin 'kotë?

[Post-kor: Patrick Stump]
Është e vështirë të humbasë ju, kur ju jeni gjithmonë në majë të gjuhës time
Ndjehem si unë jam duke kërkuar për Somethin ', Somethin' që kurrë nuk do të vijnë

[Outro: Lil Peep & iLoveMakonnen]
Unë do të jetë duke pritur (unë do të pres)
Unë do të jetë duke pritur (për ju)
Dhe tani është koha e duhur, ju doni të bëni më në mënyrë të gabuar
Dhe tani është koha e duhur, ju doni të bëni më në mënyrë të gabuar
(Unë do të jetë duke pritur për ju)More by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.