MENU

Jamais Vu 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - BTS

또 져버린 것 같아
넌 화가 나 보여
아른대는 Game over over over


Jamais Vu 「Tekst」 - BTS

또 져버린 것 같아
넌 화가 나 보여
아른대는 Game over over over

만약 게임이라면
또 load하면 되겠지만
I guess I gotta deal with this, deal with this
Real world

차라리 게임이면 좋겠지
너무 아프니까
I need to heal my medic
But I’m another star
완벽하지 못했던 나를 탓해
Brake in my head, brake in my step, always
그저 잘하고 싶었고
웃게 해주고 싶었는데.. damn

Please give me a remedy
멈춰버린 심장을 뛰게 할 remedy
이제 어떻게 해야 해
날 살려줘 다시 기회를 줘
Please give me a

A remedy, a melody
오직 내게만 남겨질 그 memory
이쯤에서 그만하면
꺼버리면 모든 게 다 편해질까

괜찮지만 괜찮지 않아
익숙하다고 혼잣말했지만
늘 처음인 것처럼 아파

부족한 gamer, 맞아 날 control 못하지
계속 아파 ‘Cause 시행착오와 오만 가지
내 노래 가사, 몸짓 하나
말 한마디 다 내 미시감에 무서워지고
또 늘 도망가려 해
But 잡네, 그래도 네가
내 그림자는 커져가도 내 삶과 넌 equal sign
So 내 remedy는 your remedy

Please give me a remedy
멈춰버린 심장을 뛰게 할 remedy
이제 어떻게 해야 해
날 살려줘 다시 기회를 줘
Please give me a

(Remedy)
또 다시 뛰고, 또 넘어지고
(Honestly)
수없이 반복된대도
난 또 뛸 거라고

So give me a remedy
멈춰버린 심장을 뛰게 할 remedy
이제 어떻게 해야 해
날 살려줘 다시 기회를 줘
Please give me a remedy
(성공인가. 돌아왔어)
멈춰버린 심장을 뛰게 할 remedy
(집중해서 꼭 네게 닿고 말겠어. 떨어지고, 넘어지고)
이제 어떻게 해야 해
(익숙한 아픔이 똑같이 날 덮쳐)
날 살려줘
(이번에도 쉽지 않아)
다시 기회를 줘
(관둘 거냐고? No, no never)
I won’t give up


Translations - Links


Jamais Vu - BTS
Jamais Vu - English Translation
Jamais Vu - Romanized
Jamais Vu - Tradução
Jamais Vu - Traducción
Jamais Vu - Русский перевод
Jamais Vu - แปลภาษาไทย
Jamais Vu - Übersetzung auf Deutsch
Jamais Vu - 翻訳 日本語で
Jamais Vu - Terjemahan bahasa indonesia
Jamais Vu - Traduzione
Jamais Vu - Türkçe Çeviri
Jamais Vu - Traduction
Jamais Vu - Tłumaczenie
Jamais Vu - Pagsasalin para sa Filipino
Jamais Vu - 翻譯 中文
Jamais Vu - Dịch sang tiếng Việ
Jamais Vu - Versi Bahasa Malaysia
Jamais Vu - Nederlandse Vertaling
Jamais Vu - Traducere română
Jamais Vu - Magyar fordítás HU
Jamais Vu - Hrvatski prijevod HR
Jamais Vu - Български превод BG
Jamais Vu - Slovenský preklad SK
Jamais Vu - תרגום לעברית
Jamais Vu - ترجمه به فارسی
Jamais Vu - Превод на српском SR
Jamais Vu - Český překlad CS
Jamais Vu - Қазақ тіліне аударма KK
Jamais Vu - Український переклад UK
Jamais Vu - Svensk översättning SV
Jamais Vu - Käännöksen suomeksi
Jamais Vu - الترجمة إلى العربية
Jamais Vu - Përkthimi në shqip
Jamais Vu - Oversettelse til Norsk
Jamais Vu - Oversættelse til Dansk
Jamais Vu - пераклад на беларускую BE
Jamais Vu - Bosanski prevod BS
Jamais Vu - Kutafsiri kwa Kiswahili SW
Jamais Vu - Slovenski prevod SL
Jamais Vu - μετάφραση ελληνικά
Jamais Vu - हिंदी अनुवाद
Jamais Vu - Lietuvių vertimas LT
Jamais Vu - Traducción al Español
Jamais Vu - Tradução em Português
Jamais Vu - 翻譯 中文 (சிங்கப்பூர்)
Jamais Vu - Übersetzung auf Deutsch (Schweiz)
Jamais Vu - ການແປພາສາ ພາສາລາວ LO
Jamais Vu - Traducción al Español
Jamais Vu - Traducción al Español (Chile)
Jamais Vu - Traducción al Español (Colombia)
Jamais Vu - Traducción Español (Perú)
Jamais Vu - English Translation (Australia)
Jamais Vu - 翻譯 中文 (香港)
Jamais Vu - Превод на српском (Црна Гора ME)
Jamais Vu 「Tekst」 - Përkthimi në shqip - BTS


Unë mendoj se është e shkuar.
Ju duken të zemëruar.
Lojë gjatë mbi

Në qoftë se kjo është një lojë
Unë mund të ngarkesës atë përsëri
I guess I Gotta të merren me këtë, të merret me këtë
bota reale

Unë do të jetë një lojë.
Është shumë i sëmurë.
Unë kam nevojë për të shëruar Mediç tim
Por unë jam një yll
Fajësojnë mua për të mos qenë i përsosur
Brake në kokën time, e frenave në hapin tim, gjithmonë
Unë vetëm të kërkuar për të bërë mirë.
Doja të bëjnë të qesh .. mallkuar

Ju lutem më jepni një ilaç
Ilaç për të bërë zemër mundi
Tani Cfare?
Me jep nje shanc.
Lermë të

Një ilaç, një melodi
Vetëm kujtesës që do të lihet për mua
Në qoftë se ju të ndaluar këtu
Nëse ju kthejnë atë, çdo gjë do të jetë e lehtë.

Kjo është në rregull, por kjo nuk është në rregull.
I thashë vetes,
Është si ajo është gjithmonë hera e parë.

gamer pamjaftueshme, ju nuk mund të kontrollojë më
Vazhdojnë të lënduar "gjykim dhe gabim Cause dhe arroganca
këngë lyrics im, një gjest
Fjalët janë të frikësuar nga ndjenjën e humorit.
Unë gjithmonë të përpiqet për të kandiduar larg.
Por, ju e dini,
hija ime e rritet, por jeta ime dhe ju shenjë të barabartë
Pra, ilaç im është ilaç juaj

Ju lutem më jepni një ilaç
Ilaç për të bërë zemër mundi
Tani Cfare?
Me jep nje shanc.
Lermë të
(Ilaç)
I hidhen përsëri, bien përsëri
(Honestly)
Përsëriteni disa herë
Unë do të luajë përsëri.

Pra, më jepni një ilaç
Ilaç për të bërë zemër mundi
Tani Cfare?
Me jep nje shanc.

Ju lutem më jepni një ilaç
(U ktheva.
Ilaç për të bërë zemër mundi
(Unë do të përqëndrohemi dhe do t'ju arrijë, vjeshtë, vjeshtë)
Tani Cfare?
(Dhimbje të njohur hitet më të njëjta)
Me ndihmo.
(Nuk është e lehtë në këtë kohë)
Me jep nje shanc.
(Jo, kurrë)
nuk do të dorëzohemMore by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.