MENU

All Eyes On Us 「Текст од песна 」 - 2Bona

Ubiv beat,ubiv loop be ubiv dupe
maalsko kuche, ne me sobira u Coupé
Ja sum div, ja sum lud be ne bidi glup be
ti ke utnesh, mojot tim e clan ko wu-tangTOP 1 Македонија


All Eyes On Us 「Текст од песна 」 - 2Bona

Ubiv beat,ubiv loop be ubiv dupe
maalsko kuche, ne me sobira u Coupé
Ja sum div, ja sum lud be ne bidi glup be
ti ke utnesh, mojot tim e clan ko wu-tang
money on my mind nemozam da se soberam
fuck bitchez everyday slikata da vi ja dolovam
E nema! pun gas palime nemam vreme za vas
me cheka,idnina gledam, i toa se za nas
svetla e ko Pariz strelec ko Kun Aguero
prva liga, skupa slika, remek delo, Donatello
Demode se shto vadish e klishe, yeye
Den za den se shto vadam e u Trend
Tie drolji ja gi znam, pushea kaj nas
daj mi fish da poletam i zalepam na bass
Pun gas air max, gram i spremen fas
znam ja kolku vredam all eyes on us

Se e top, yeeeye
Igrava ja vodam
Se e top, yeee yee
No ja moram se da imam Moram!

2 promila, mojot team fashion killa
se ili nisto ko lila, se vi zimame u inat
mala dojde kralot, a full e i pun lokalot
so kune nejkeme bravo samo vadi keshot daj go
se shto imash na tebe ti stoi dobro
dobro combo sme ko oblaci i London
ti nesi skupa devojka ama si loto
sakame comfort da ne bide monotono
imam flow veneno baram ja venom u ledot
genot takov e, telo puka ko revolverot
nema mama tato ulicata beshe mentor
dur ziveeme u raj gazime niz pekol
palime 2 i ne ti se gleda jasno
valjda ti e jasno ima glavenje do kasno
mi stoi kao Nike koa ljuta e Tabassco
do nas stoi Gorilla osigurani sme Kasko
Se e top, yeeeye
Igrava ja vodam
Se e top, yeee yee
No ja moram se da imam Moram!


All Eyes On Us 「Текст од песна 」 - 2Bona - Македонски превод

Убив победи, убие јамката и убиј го газот
куќа на макинтош, тој не ми се допаѓа во Купе
И збирот на div, и сума луд не биди глупав биде
ќе го искористите, мојот тим е клан ko wu-tang
пари на мојот ум не е да се биде трезвено
ебам bitchez секојдневни слики што јас ќе сторам
Не! полн гас оган јас немам време за вас
ме чека, гледам, а тоа за нас
светлината на стрелецот на Париз Кун Кун Агуеро
првата лига, сет на слики, одличното дело, Донатело
Demode додадете лишаи и клише, yeye
Забелешка: Оваа страница е преведен од страна на машинско преведување на софтвер,
Тај drollji јас знам, пичка ни
дај ми риба да плука и бас на бас
Целосен гас воздух макс, грам и подготвени fas
Знам како ги бројам сите очи на нас

Ако и на врвот, yeeeye
Играм вода
Ако и на врвот, yeee yee
Но морам да имам Морам!

2 promila, мојот тим мода кила
или ако не сте толку мрзливи, вие сте зима во гнев
мал доџин цар, полн и полн со локални
па куне nejkeme bravo само разбуди го кешот го даде
тој додаде за мене, тој ви даде добра работа
добра комбо со облаци и Лондон
ти не си девојка што го сакаш лото
тоа е утеха да биде монотоно
Имам проток на барам од мојата вена во мраз
генот таков е, телото пука ко револверот
нема мама тато улица без ментор
dur ziveeme во рајот го намалува пеколот
Палим 2 и не изгледате јасно
Претпоставувам дека имате јасна глава кон крајот
украдовме како Ники Коо лути и Табаско
добивме Горила осигурено од нас Каско

Ако и на врвот, yeeeye
Играм вода
Ако и на врвот, yeee yee
Но морам да имам Морам!More by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.