MENU

Zemër 「Tekst」 - Dhurata Dora

Ti je fajtor që zemrën ma ke thy
Zemrën ma ke thy, oh zemrën ma ke thy
Tu n'y crois pas mais j’sais que t'es ma future
Ouais, t'es ma future, j’sais que t'es ma futureTOP 1 Shqipëri


Zemër 「Tekst」 - Dhurata Dora

Ti je fajtor që zemrën ma ke thy
Zemrën ma ke thy, oh zemrën ma ke thy
Tu n'y crois pas mais j’sais que t'es ma future
Ouais, t'es ma future, j’sais que t'es ma future
Zemër, oh zemër
Pse ti tash po qan për dikon që të ka lon?
Zehma, j'fais pas zehma
Serais-je capable d'oublier si tu n'es plus là ?

[Verse 1: Soolking & Dhurata Dora]
Là, ça n'avance pas
Avec un air innocent, tu m'dis ça
"Ah, c'est comme ça?", j’vais pas t’forcer
Pour toi, j'ai quitté mon passé, mes lauds-sa et tu le sais
Baby, thought you loved me crazy
Thought you loved me crazy, po ti m’dole shumë fake
Baby, pourquoi c'est jamais assez ?
Des efforts, j'en ai fait mais j'en f’rai pas à vie
A t'kujtohet? M'the: "Beso! Beso!"
Une t'besova ty, m'the: "Beso! Beso!"
Qysh me t'besu ty? Ouais, c'est que des mots
Mais c'est véridique, j'te parle du cœur
Et le cœur ne sait pas mentir
Si j'm'en vais, t'auras plus d'prises de têtes
Mais p't-être qu'on s'reverra, rababa, yah, bah
Tu m'diras que personne n'est parfait
On s'est juste loupés, yah, yah, yah

[Chorus: Dhurata Dora & Soolking]
Ti je fajtor që zemrën ma ke thy
Zemrën ma ke thy, oh zemrën ma ke thy
Tu n'y crois pas mais j'sais que t'es ma future
Ouais, t'es ma future, j'sais que t'es ma future
Zemër, oh zemër
Pse ti tash po qan për dikon që të ka lon?
Zehma, je fais pas zehma
Serais-je capable doublier si tu n'es plus là ?

[Verse 2: Dhurata Dora & Soolking]
Harrove ti, harrove ti
Harrove ti se ça kena pas na t'dy
Harrove ti, harrove ti
Harrove ti që unë mirë jam
Ah ouais ? T'es décidée ? C'est décidé
J'vais plus céder à tous ces mensonges maquillés
Ah ouais ? La vérité ? La vérité :
C'est pas une vie de te regarder me quitter
Ça ki ti ma shumë se unë? Ça ki ma shumë se unë?
Unë kam dashni e ti rrena shumë
Ça ki ti ma shumë se unë? Ça ki ma shumë se unë?
Ki mu ni vetë se ti pa mu more fund

[Chorus: Dhurata Dora & Soolking]
Ti je fajtor që zemrën ma ke thy
Zemrën ma ke thy, oh zemrën ma ke thy
Tu n'y crois pas mais j'sais que t'es ma future
Ouais, t'es ma future, j'sais que t'es ma future
Zemër, oh zemër
Pse ti tash po qan për dikon që të ka lon?
Zehma, je fais pas zehma
Serais-je capable doublier si tu n'es plus là ? (hey)

[Outro: Dhurata Dora & Soolking]
Le le le le le
Se tash po vjen era dashni e re
Unë ta bona, le le le le le
Est-ce que c'est fini ou est-ce qu'on repart en balade, toi et moi ?


Zemër 「Tekst」 - Dhurata Dora - Përkthimi në shqip

Ti i brengosur zemren tim
Zemra ime është e yt, o zemra ime ke
Ju nuk besoni, por unë e di që jeni e ardhmja ime
Po, ti je e ardhmja ime, e di që ti je e ardhmja ime
Zemër, oh zemër
Pse ti tash po qan per dikon qe te ka lon?
Zehma, nuk bëj zehma
Do të jem në gjendje të harroj nëse jeni zhdukur?

[Vargu 1: Soolking & Dhurata Dora]
Atje, ajo nuk lëviz
Me një pamje të pafajshme, më thoni
Ah, është kështu?, Nuk do t'ju detyroj
Për ty, e lashë të kaluarën time, përgëzimet e mia, dhe ti e di
Foshnja, mendova se më ke dashur mua i çmendur
Mendova se më ke dashur mua i çmendur, po ti m'dole shumë të rreme
Foshnjë, pse nuk është e mjaftueshme?
Përpjekjet, e bëra, por nuk do ta bëj për jetë
Në t'kujnim? M'the: "Beso! Beso!"
A t'besova ty, m'the: "Beso! Beso!"
Qysh, më do mua? Po, janë vetëm fjalë
Por është e vërtetë, po flas për zemrën
Dhe zemra nuk di të gënjejë
Nëse shkoj larg, do të kesh më shumë koka
Por ndoshta do të dalim, rababa, yah, bah
Më tregoni se askush nuk është perfekt
Ne kemi humbur vetëm, yah, yah, yah

[Chorus: Dhurata Dora & Soolking]
Ti i brengosur zemren tim
Zemra ime është e yt, o zemra ime ke
Ju nuk besoni, por unë e di që jeni e ardhmja ime
Po, ti je e ardhmja ime, e di që ti je e ardhmja ime
Zemër, oh zemër
Pse ti tash po qan per dikon qe te ka lon?
Zehma, nuk po bëj zehma
A do të mund të dyfishohem nëse nuk jeni më atje?

[Vargu 2: Dhurata Dora & Soolking]
Harrove ti, harrove ti
Harrove ti merrni atë kena jo na t'dy
Harrove ti, harrove ti
Harrove ti që jam mirë jam
Oh yeah? Keni vendosur? Është vendosur
Unë do të jap në të gjitha këto gënjeshtra make-up
Oh yeah? E vërteta? E vërteta
Nuk është një jetë për të parë që të më lini
Si është shum? Kjo është shumë e mia?
Una kam dashni dhe ti rrena shumë
Si është shum? Kjo është shumë e mia?
Ki mu ni është vetë fondi më i mirë

[Chorus: Dhurata Dora & Soolking]
Ti i brengosur zemren tim
Zemra ime është e yt, o zemra ime ke
Ju nuk besoni, por unë e di që jeni e ardhmja ime
Po, ti je e ardhmja ime, e di që ti je e ardhmja ime
Zemër, oh zemër
Pse ti tash po qan per dikon qe te ka lon?
Zehma, nuk po bëj zehma
A do të mund të dyfishohem nëse nuk jeni më atje? (Hey)

[Outro: Dhurata Dora & Soolking]
The i
Mos e humbisni këtë mundësi
Une ta bona, le le le le le
A është mbi ose po shkojmë në një udhëtim, ti dhe unë?More by SANDERLEI

TRENDS - SONG LYRICS
Radar by Sanderlei
Everything in the musical world / Tudo que rola no mundo musical / ทุกอย่างในโลกดนตรี / Все в музыкальном мире / 音楽界のすべて.